Politica de returnare

Cum returnezi?

Daca vrei sa returnezi o comanda sau un produs, sa stii ca e foarte simplu la ByFashion.ro. Trebuie sa tii cont ca ai la dispozitie 14 zile calendaristice (10 zile lucratoare) de la data primirii coletului si ca produsele trebuie sa indeplineasca cateva conditii.(citeste mai jos)

Te rugam sa completezi un formular de retur accesand acest link: https://www.byfashion.ro/retur/ si noi vom trimite curierul la adresa din comanda, pentru ridicarea coletului (taxa este de 15 lei).

Dupa ce verificam produsele pe care le-ai returnat, iti vom spune daca toate conditiile de retur au fost indeplinite.

Dupa ce primim returul de la tine, vom restitui banii in maxim 3-4 zile lucratoare, in contul bancar inscris in formularul de retur (restituirea baniilor se face numai in cont bancar).

In caz ca doresti sa ne contactezi telefonic, ne gasesti de Luni-Vineri intre orele 18.30-20.00


SCHIMBUL DE PRODUSE

Nu iti fa griji daca nu ai comandat din prima, marimea potrivita sau croiul visat. Noi iti oferim primul SCHIMB GRATUIT pentru produsele care nu sunt la reducere!  Trimitem curierul la tine, in urmatoarea zi lucratoare cu articolul dorit la schimb.

In schimb, te rugam sa respecti urmatoarele conditii:

- produsele schimbate sa fie in aceeasi stare cum au fost trimise;

- produsele nu trebuie sa prezinte urme de purtare, spalare;

- produsele pot fi schimbate in maxim 14 zile calendaristice de la data preluarii coletului;

- valoarea produsele schimbate trebuie sa aiba valoarea minima egala cu produsele achizitionate initial;

Te rugam sa ne anunti telefonic de Luni-Vineri intre orele 18.30-20.00, ca doresti sa schimbi produse si ce iti doresti la schimb.


E important ca tu sa returnezi responsabil!

Ce inseamna retur responsabil?

Returneaza produsul pe care nu il mai doresti in aceeasi stare in care a fost livrat. Asta inseamna: probat, dar nepurtat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi, inclusiv cu accesorii sau cutie si pe cat posibil cu eticheta inca atasata.  Gandeste-te ca urmatorul client se poate indragosti chiar de produsul returnat de tine.

Se intampla sa refuzi sau sa uiti sa ridici coletul?

Sigur nu te-ai gandit pana acum la impactul asupra mediului inconjurator: materiale irosite pentru ambalare, masini in trafic pentru livrare, munca oamenilor din depozit care pregatesc produsul ca mai apoi sa-l despacheteze si mai ales, gandeste-te la acel client care s-ar putea bucura de produsul blocat.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsul returnat?

Returul va fi acceptat daca produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi si este complet, inclusiv cu accesorii. Iti recomandam sa probezi produsele fara indepartarea etichetei detasabile. Produsele marcate in formularul de retur trebuie predate integral curierului. Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

Compania SC LDA STOREFASHION SRL isi rezerva dreptul, in cazul unor retururi repetate, indiferent de tipul produsului returnat, de a nu mai livra comenzi.
Consumatorul va fi informat printr-o notificare scrisa, apel sau prin posta electronica, atunci cand se constata un comportament incorect.