Politica de returnare

Cum returnezi?

In caz ca doresti sa returnezi, te rugam sa ne trimiti coletul incepand cu 17 iulie! In perioada 9-17 iulie suntem in concediu si nu putem prelua retururi.

Daca vrei sa returnezi o comanda sau un produs, sa stii ca e foarte simplu la ByFashion.ro. Trebuie sa tii cont ca ai la dispozitie 14 de zile calendaristice de la data primirii coletului si ca produsele trebuie sa indeplineasca cateva conditii.

Te rugam sa completezi un formular de retur accesand acest link: https://www.byfashion.ro/retur/ apoi trimite-ne produsul cu un curier rapid, agreat de tine si achita transportul catre noi.

Dupa ce primim returul de la tine, vom restitui banii in maxim 3 zile lucratoare, in contul bancar inscris in formular.

Fii fara grija, te vom anunta in momentul in care returul ajunge la depozit.

Dupa ce verificam produsele pe care le-ai returnat, iti vom spune daca toate conditiile de retur au fost indeplinite.

Apoi te vom anunta in momentul in care iti restituim suma echivalenta returului tau.

RETUR (pentru clientii cu CONT de CLIENT)

1. Intra in Contul tau si acceseaza sectiunea Retururi. Aici vei regasi afisate toate comenzile pe care le-ai plasat si care pot fi returnate conform conditiilor de retur. Selecteaza comanda, apoi produsele si motivul returului.

2. Selecteaza metoda de plata. In cazul in care comanda pe care o returnezi a fost facuta printr-un card de cumparaturi, card de credit sau card de debit, suma va fi restituita in contul asociat acestuia. Daca ai platit prin alta metoda, poti alege sa primesti banii intr-un anumit cont bancar.

3. Trimite-ne produsul cu un curier rapid, agreat de tine si achita transportul catre noi.

4. Odata ce inregistram solicitarea ta de retur, te te vom tine la curent cu statusul acesteia prin e-mail despre statusul comenzii.

Adresa de returnare: ByFashion - str.Arinului nr.13, Dumbravita, jud.Timis, cod postal 307160

Va rugam sa nu trimiteti retururi cu ramburs (restituirea baniilor se face numai in cont bancar). Va rugam sa nu trimiteti retururi prin Posta.


SCHIMBUL DE PRODUSE

Nu iti fa griji daca nu ai comandat din prima, marimea potrivita sau croiul visat. Noi iti oferim primul SCHIMB GRATUIT pentru produsele care nu sunt la reducere!  Trimitem curierul la tine, in urmatoarea zi lucratoare cu articolul dorit la schimb.

In schimb, te rugam sa respecti urmatoarele conditii:

- produsele schimbate sa fie in aceeasi stare cum au fost trimise;

- produsele nu trebuie sa prezinte urme de purtare, spalare;

- produsele pot fi schimbate in maxim 14 zile calendaristice de la data preluarii coletului;

- valoarea produsele schimbate trebuie sa aiba valoarea minima egala cu produsele achizitionate initial;

Te rugam sa ne anunti telefonic, ca doresti sa schimbi produse si ce iti doresti la schimb.

Ne dorim sa oferim in continuare toate aceste servicii si ba chiar sa te surprindem cu unele noi, dar avem nevoie si de ajutorul tau.

E important ca tu sa returnezi responsabil!

Ce inseamna retur responsabil?

Returneaza produsul pe care nu il mai doresti in aceeasi stare in care a fost livrat. Asta inseamna: probat, dar nepurtat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi, inclusiv cu accesorii sau cutie si pe cat posibil cu eticheta inca atasata.  Gandeste-te ca urmatorul client se poate indragosti chiar de produsul returnat de tine.

Se intampla sa refuzi sau sa uiti sa ridici coletul?

Sigur nu te-ai gandit pana acum la impactul asupra mediului inconjurator: materiale irosite pentru ambalare, masini in trafic pentru livrare, munca oamenilor din depozit care pregatesc produsul ca mai apoi sa-l despacheteze si mai ales, gandeste-te la acel client care s-ar putea bucura de produsul blocat.

Returneaza responsabil pentru experiente nelimitate de fashion in continuare.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsul returnat?

Returul va fi acceptat daca produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi si este complet, inclusiv cu accesorii. Iti recomandam sa probezi produsele fara indepartarea etichetei detasabile, Trebuie sa mai stii ca returul produsului fara eticheta de compozitie nu poate fi acceptat. Produsele marcate in formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost bifate in site la solicitarea returului. Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

Compania SC LDA STOREFASHION SRL isi rezerva dreptul, in cazul unor retururi repetate, indiferent de tipul produsului returnat, de a nu mai livra comenzi.
Consumatorul va fi informat printr-o notificare scrisa, apel sau prin posta electronica, atunci cand se constata un comportament incorect.